Home page
Intelektualna lastnina
Svetovanje
Licencne
Pravdni postopki
Italiano English Deutsch
Agencija Premru Kje smo Osebje Stiki Odjemanje Povezave


PREMRU je buticna firma, specializirana za vse vidike intelektualne lastnine, še posebno za pravdne postopke v zvezi s patenti.

Naša zastopniška pisarna je bila ustanovljena leta 1998. Od leta 2000 poslujemo v Monzi severno od Milana v visoko razvitem obmocju s podjetji iz najrazlicnejših industrijskih panog. 

Svojim klientom nudimo neposredno zastopanje pri naslednjih institucijah: pri Italijanskem uradu za patente in znamke (UIBM), pri Evropskem patentnem uradu (EPO), pri Uradu EU za harmonizacijo notranjega trga (znamke in modeli) (OHIM) ter pri Svetovni organizaciji za intelektualno lastnino (WIPO). Zašcito intelektualne lastnine zagotavljamo na globalni ravni, saj imamo vzpostavljene poslovne povezave z zastopniki za patente in znamke širom po svetu.

Naše izvedenske storitve zajemajo pripravo prijav za patente in pripravo vlog za registracijo blagovnih znamk ter njihovo vzdrževanje, pripravo licencnih pogodb za intelektualno lastnino, vodenje pravdnih postopkov v zvezi z intelektualno lastnino ter strokovno svetovanje in nudenje prakticnih nasvetov pri vprašanjih, povezanih z intelektualno lastnino.

Odvetniškim firmam lahko naša agencija nudi podporo za podrocje intelektualne lastnine. Pripravimo lahko mnenja o neveljavnosti in mnenja o kršitvah pravic ter nudimo pomoc pri pravdnih postopkih, povezanih s kršitvami pravic.

Reprezentativni primeri patentov


Premru
Via De Amicis 4
20900 Monza
Italy

VAT IT02539490967

Premru ©
Vse pravice pridržane

›Pravna obvestila

›Credits


›Intelektualna lastnina
›Svetovanje
›Licencne
›Pravdni postopki

›Agencija Premru
›Kje smo
›Osebje
›Stiki
›Odjemanje
›Povezave